Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019

beste clubs

we willen met het regiobestuur jullie aandacht even vestigen op de Vlaamse jeugdfinales verschenen in HB 7 waar onze regio dit jaar voorrang heeft  

Kandidatuur organisator VHV-jeugdfinales 18-19/05/2019: Regio Oost-West

De organisatie van de VHV-jeugdfinales vindt beurtelings in één van de 3 regio’s plaats. Dit seizoen is Regio Oost-West aan de beurt.

Dit betekent dat de clubs uit deze regio voorrang hebben om een bod uit te brengen. Er wordt daarbij wel een bod gevraagd van minimum 1.500,00 euro. Indien er niet of onvoldoende geboden wordt, volgt een 2de ronde waar alle Vlaamse clubs aan kunnen deelnemen.

 De organisator dient de exclusiviteiten van de VHV te respecteren.

 groetjes

Guido

 KANDIDAAT ORGANISATOR VHV-JEUGDFINALES

 

Tijdens het weekend van 18-19/05/2019 zullen de VHV-jeugdfinales plaatsvinden. De week nadien vinden de Belgische jeugdfinales plaats.

 De VHV zoekt in eerste instantie in de regio Oost- en West-Vlaanderen kandidaat-organisatoren om van de Vlaamse jeugdfinales een spetterende hoogdag van het Vlaamse jeugdhandbal te maken.

 De voorbije jaren hebben de organiserende clubs een schitterende organisatie neergezet die onvergetelijke momenten opleverde voor de Vlaamse jeugdhandballers, hun ouders en clubs. Zin om de uitdaging aan te gaan?

 Procedure kandidaat-organisatoren

 De inschrijving dient gericht te worden naar S.G. van de V.H.V.vóór 04.01.19(poststempel

geldig bewijs).

De kandidatuur en het bod dient te worden verstuurd onder dubbele omslag met vermelding "kandidatuur organisatie VHV-jeugdfinales". Gelieve, indien mogelijk, ook reeds de juiste dag waarop de finales zouden georganiseerd kunnen worden te vermelden.

 Het concrete bod dient daarbij gemeld te worden in een gesloten enveloppe, getekend door de secretaris.

Het hoogste bod wordt effectief door betaling van het bod op de rekening van de VHV binnen de 8 dagen na de melding door het VHV-secretariaat dat dit het hoogste bod betrof. Indien aan deze voorwaarde niet voldaan wordt, gaat het organisatierecht naar de volgende hoogste bieder tegen dezelfde voorwaarde.

 Voorwaarden

 -De kosten van de scheidsrechters en zaalhuur zijn ten laste van de organisator volgens de reglementaire beschikkingen.

 - Het programma, dit wil zeggen het aantal finales en de volgorde ervan, wordt bepaald door de VHV Cel competitie in functie van de aanwezige ploegen.

 - Andere nevenactiviteiten zijn mogelijk, maar dienen wel op voorhand gemeld te worden aan de VHV Cel competitie.

 - Er dient voldoende ruimte voorzien te zijn voor opwarming van de ploegen.

 - Er dient EHBO aanwezig te zijn.

 - De organisator dient de exclusiviteiten van de VHV te respecteren.

------------------------------------

 

 

 

 

Copyright © 2014 Provinciaal Comité © Regio Oost/West-Vlaanderen
Realisatie en ontwerp door Copam powered by Joomla C.M.S.