Clubs

OOST WEBSITE SECRETARIAAT
HBC Brabo Denderbelle http://www.brabodenderbelle.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC DB Gent http://www.handbaldbgent.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HBC Dendermonde http://www.handbalclubdendermonde.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Elita Buggenhout http://www.elita.b Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HBC Evergem http://www.handbalclubevergem.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HK Waasland Waasmunster http://hkwaasland. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Eeklo http://www.handbalclubeeklo.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Aalst http://www.handbalaalst.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
DHC Waasmunster http://www.dhcwaasmunster.com Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Attila Temse http://www.hctemse.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

 


 

WEST

WEBSITE SECRETARIAAT
HBC Apolloon http://www.apolloon.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Desselgem http://www.handbaldesselgem.com Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Knack Roeselare http://www.handbalroeselare.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HBC Izegem http://www.handbal-izegem.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
OLVA Brugge http://www.hcolvabrugge.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Thor http://www.handbalclubthor.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
DHT Middelkerke-Izegem http://www.dht-middelkerke-izegem.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Wevelgem http://www.handbalclubwevelgem.be  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
HC Harelbeke  http://www.handbalclubharelbeke.be  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Kuurne Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
HC Tielt-Aarsele http://www.handbalclubtieltaarsele.be Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © 2014 Provinciaal Comité © Regio Oost/West-Vlaanderen
Realisatie en ontwerp door Copam powered by Joomla C.M.S.