HBC Apolloon

 Atomix-Apolloon

Beste handballiefhebbers
Op 18 mei gaan we als laatste verplaatsing van het seizoen naar Atomix Haacht en daar nodigen we jullie heel graag voor uit.
We organiseren een supportersbus, voor 15 euro kan je mee gaan. Naast de busreis zelf zorgen we tevens voor een drankje en een broodje. We vertrekken rond 17h aan de Lange Munte. 
Het zal een mooie afsluiter van een schitterend seizoen zijn,
maar zeker ook een mooi gebaar naar de spelers en trainers van onze eerste ploeg die toch alweer een heel mooi resultaat neerzetten!
Inschrijven kan door €15/persoon over te schrijven op het nummer BE76 3770 4947 5895 met vermelding van je naam en het aantal personen.
Hopelijk tot dan!
------------------------------------------
20:15 HC Atomix - Apolloon Kortrijk
------------------------------------------

 

Beachhandbal Kortrijk

Beste,

Apolloon Kortrijk nodigt jullie uit voor het Beachhandbaltornooi voor Jeugd, Dames en Heren. Dit op de Grote Markt van Kortrijk op zaterdag 18 en zondag 19 mei.

We zijn reeds toe aan onze 7e editie. We voorzien 2 velden om veel speelmogelijkheid te garanderen.

Ons event is terug te vinden op Facebook: https://www.facebook.com/events/1755956531171425/ en http://www.handbaloostwest.be/v1/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit&id=320

Kunnen jullie dit ook delen met de club, trainers en medespelers?

De deelnameprijs bedraagt 20 EUR per ploeg (min. 4 spelers) en mag worden overgeschreven op BE87 3850 0981 9594 met vermelding "beach 2019 + ploegnaam".

Gelieve te mailen naar met inschrijving en ploegnaam.

De ingeschreven ploegen krijgen het tornooischema, reglement en praktische richtlijnen toegestuurd, alsook vragen we jullie de Facebook pagina in de gaten te houden voor kleinere updates.

Voor de jeugd is deelname gratis, het jeugdtornooi gaat door op zondag 19 mei, dit zijn U10 t.e.m. U16. (min. 5 spelers per ploeg)

U18 sluit aan bij de Dames en Heren op zaterdag 18 mei.

Groeten

Jeroen Backers

Organisatie Beachhandbal Apolloon

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

 

 

Copyright © 2014 Provinciaal Comité © Regio Oost/West-Vlaanderen
Realisatie en ontwerp door Copam powered by Joomla C.M.S.